Teambuilding

Det är lätt att glömma bort kroppen i våra statiska kontorslandskap. Genom att leda fysiska aktiviteter hjälper Teres företag att må bra, samarbeta och skapa nya upplevelser tillsammans.

Uppdrag

"Så otroligt roligt det var med boxningen, det kändes i hela kroppen dagen efter – precis som det ska vara! ;)Jag tycker det har varit en väldigt bra mix av olika träningsformer och det är just det som gjort det så roligt, variationen i träningen. Från min sida hade jag uppskattat något liknande upplägg som innehåller boxning, kettlebells, yoga och någon typ av tabata-träning med egen kroppsvikt."

Anna Lundström, Uthyrare, Skandia Fastigheter AB

Att investera i sina anställdas hälsa så att de håller hela arbetslivet är en verklig investering i humankapital. Så tillsammans med Viljan Coaching har vi de senaste åren skräddarsytt fys-program till Skandia Fastigheters team på kontoret i Västra Hamnen. En timmes pass som sker innan lunch så att kollegorna kan fortsätta umgås under den gemensamma lunchtimman och känna av effekterna av träning tillsammans.

Att engagera och motivera sina anställda med fysisk aktivitet blev ett så pass populärt att Skandia Fastigheter även efterfrågat särskilda pass, workshops och hälsosamma föreläsningar för sina hyresgäster i Glashuset i Västra Hamnen.

Snacka om att skapa mervärde!

"Att få stanna till och tillägna en kort stund till sig själv under jobbtid är ett stort mervärde och avslappning jag inte förvänta mig. Man glömde att man hade jobbat på fm och fick extra kraft till em. Min inställning till yoga förändrades helt efter ett pass med Teres Arvidsson"

- Tuba Erkan, Projektingenjör, Skanska

Nöjda kunder