Hälsocoach

Workshops som gör gott

Hållbarhet handlar inte bara om vår omgivning, utan minst lika mycket om vårt viktigaste hem, kroppen. För att den ska må bra och fungera behöver vi lyssna och ge den rätt material att bygga sig stark med. Teres har koll på allt från de minsta mikroberna till de vardagliga vanorna och lär gärna ut det på ett smakfullt och interaktivt sätt som alla kan ta till sig.

GLADA MAGAR

En hälsosam timma med mikrobernas värld i fokus

Den 24 april ledde jag en interaktiv föreläsning för Skandias Fastigheters hyresgäster i Glashuset i Västra Hamnen.

En proaktiv stund där en bra mix av hyresgäster tillsammans fick kännedom om de goda och de onda bakterierna i vår tarmflora.

Workshopen avslutades med att två olika team fick göra färgstarka och fiberrika slätisar – en smoothie som är lite extra snäll mot magen, vår andra hjärna!

Hjärtfull Yoga & Raw Food

Plats: Välfärden Kök & Kaffe, Västra Hamnen

Ge dig själv en boost av näringsrik mat. Lär dig hur enkelt det kan vara att tillaga raw food med verktyg som  bl a mixer, mandolin och medvetenhet. Vi kommer ge recept på frukost, mellanmål och enkla middagar.

Välkommen till en stärkande och värmande dag för kropp & själ!

Igår kväll efter en kort löptur kom jag hem lite hungrig och tänkte äta två ostmackor, men icke, jag ändrade mig och gjorde en ”slätis” på det vi hade i kylen och den blev SÅ mumsig! Slätisar är de nya ”mackorna”.

-  Anna Lundström, Skandia Fastigheter

Nöjda kunder