Location scouting

Sedan år 2011 har jag hjälpt företag såväl som privatpersoner att hitta den plats som passar bäst för dmfilm-, tv- eller reklamproduktion eller festlighet. Då jag har ett brett kontaktnät i framför allt Skåne, Halland och Småland har jag har arbetat med kunder som IKEA, Top Dollar och Pågens.

Varje uppdrag skräddarsys efter kundens önskemål!

Vilken plats behöver du? För film såväl som fest.

Våren 2019 fick jag äran att jobba med produktionsbolaget AFOS och tillsammans skapa kortare reklamfilmer såväl som längre informationsfilmer. Via bl a mina stora nätverk inom fastighetsbranschen och Malmö näringsliv hittade vi de där lite extra passande platserna för deras kunder.

Stort tack till STUDIO, Altitude Meetings och MJ´s för ett gott samarbete.-


" Teres har stilsäker koll på coola locations och är alltid lika kul att jobba med”

- Malin Busck, Founder & designer of HI ON LIFE

HI ON LIFE 2.0.6

HI ON LIFE på höga höjder!

Att hjälpa en av Skånes största modeskapare att hitta rätt atmosfär för sina spektakulära kollektioner är ett sant nöje.

Sedan år 2014 har jag arbetat nära modedesignern Malin Busck och följt hennes process att skapa excentriska kreationer som attraherar lokala malmöiter såväl som internationella musiker.

Följ hennes värld via:

https://www.hionlifebrand.com

Att skapa den en glokala känslan för ett internationellt varumärke som TELAVOX.

Tillsammans med fotograf Saerun Norén valde vi människor och platser i Öresundsregionen som vi tycker andas Malmö och Köpenhamn. Två metropoler som binder samman detta företag rent geografiskt.

Se Saeruns breda portfolio via

https://www.saerun.com/

"

-

.


Nöjda kunder