STILLSAMT DIGITALT YOGA-RETREAT

____10 januari, kl. 14-17  ____

Hur skulle det kännas att få sätta dig själv och dina behov i centrum i några timmar? Att bara vara, lyssna inåt och guidas av två erfarna yogalärare. 

Att starta året på ett kanske helt nytt, fördjupande sätt. Hemma i din egna sköna och avslappnande miljö, i din egna yogahörna som du skapar precis som du vill.

Möt oss online i ett lugnt och värmande yoga-retreat, en söndagseftermiddag tingad helt för dig och din djupa närvaro.

Vi fokuserar på yinyoga och myofascial yoga – två stillsamma yogaformer som berör på djupet, i både kroppen och själ.

Pris:          350 SEK 

Anmälan:  Swisha till 070-866 76 76 (Helena Uesson) och ange din mailadress. 

Zoom-länk mailas till dig söndagens morgon, efter att betalning mottagits. 

 

MYOFASCIAL RELEASE YOGA

Visste du att bindväven påverkas av hur vi bl a tänker, vad vi äter, känner och hur vi rör oss? Denna vävnad är starkt sensorisk med ett behov av att både vara stark och flexibel, för att kunna verka som bäst för människans hälsa och välbefinnande.

Via denna workshop får du lära dig att ge djup egenmassage via bl a tennisbollar.  Att nå triggerpunkter som kan ge så mycket information om vad vi lagrat i våra kroppar under kanske för många år. Vi stimulerar och aktiverar kroppens största organ, huden, och därmed indirekt vårt stora kontaktnät som kommunicerar med alla delar av vår kropp.

 

YINYOGA

Genom yinyogans mjuka lugna flöde får du möjlighet att möta dig själv på djupet. När vi genom yinyogans lugna form möter anspänning, stillar oss i den och betraktar vad som sker genom närvaron i andetaget kan energi frigöras vilket skapar känslan av öppnare flöde, lätthet och bidragande frihet som följd.