INFINITE MAMA

År 2016 blev jag tillfrågad att börja leda yogaklasser hos Infinite Yoga Malmö. En av grundarna till denna fantastiska studio var gravid och ville hitta passande person att ta över hennes klasser under mammaledighet. Min vän Johanna Lindberg (även kallad ´Rädda-världen-Johanna´ frågade mig om jag vill bli en del av denna studio och efter ca 20 år som yogi kände jag att det var nu dags att börja lära ut de verktyg som byggt upp min harmoni i kropp & själ.

Det ena ledde till det andra dvs jag började leda alla dess olika sorters inkännande yogaklasser där jag fick väva in alla min olika salutogena kunskaper såsom ayurveda, reiki och yin/yang. Jag fick även hoppa in och leder klasser inom gravidyoga vilket inspirerade min kropp till att själv få expandera.

I takt med denna process så föddes även Infinite Mama, en avdelning hos Infinite Yoga Malmö som helt skapad för rollen som gravid kvinna till inkännande moder och allt vad det innebär.

Bilder ni ser här är tagna av fantastiska fotografen Isabell N Wedin som tillsammans med studiochef Johanna Lindberg och doulan Ulrika Wedin just nu skriver på en bok om just Gravidyoga.

Kika in i Isabells magiska kärleksvärld. https://www.turturduva.se/, eller följ hennes liv som Moder via Northen Sisters Collective.